Bilete Slobozia: GirlsUP cu Calița, Voineag, Mădălina & Laila | Stand Up Comedy Show - 16 dec '23, ora 19:30 - Hambar Bistro

Slobozia: GirlsUP cu Calița, Voineag, Mădălina & Laila | Stand Up Comedy Show

Hambar Bistro, Slobozia

sâmbătă, 16 decembrie '23, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Talentate, frumoase si niciodată devreme acasă, aceste minunate fete promit un spectacol de Stand-Up Comedy extraordinar, o seară plină de râsete si umor fără limite.

Ana-Maria Calița a castigat sezonul patru IUmor si marele premiu în valoare de 20.000 de euro, dar și faima de a se fi sărutat cu Mihai Bendeac. Doar nu credeați ca a câștigat pentru talent.

Elena Voineag, actriță , finalista IUmor, multi o stiu ca fiind “Ela de la MTV” sau fata care  “le cam zice” in toate roasturile. Măcar asa sa fie tăvălită si ea.

Madalina Mihai este carismatica si mereu cu glumele la ea. Madalina a descoperit ca ii place foarte mult comedia, iar serile de Stand-Up Comedy o fac sa strălucească pe scena, mai ales ca seamănă cu Alba ca Zăpada si cei 7 pitici…din capul ei.

Laila Abdel Hafiz este actriță si finalista IUmor si transmite publicului toata energia din cele 9 nume pe care le are. Laila este si “Raluca” din lungmetrajul “5Gang-Un Altfel de Crăciun”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.